Tjenester

Her er noen av tjenestene KCD leverer. Ta kontakt for mer informasjon

Webdesign

Moderne og fremtidsrettet. Designet på siden din utformes etter dine behov og ønsker..

Universell utforming

Alle webløsninger utvikles etter Difi sine rettningslinjer for universell utforming.

Webutvikling

Sterkt fokus på webstandarer i alle løsninger. De nyeste teknologien benyttes: #Html5 , #CSS3, #jQuery 2.x, #Angular.js ++

Responsive design

Alle websider lages etter prinsipper for responsiv design. At websiden er responsive vil si at den tilpasses til alle skjermstørrelser sømløst, fra en liten telefon til en stor tv skjerm.

Wordpress security

Hacking og utnytting av usikrede wordpress sider vokser stadig i omfang. KCD tilbyr sikkring av din wordpress side mot sårbarheter og hacking. Sikring, overvåking, backup og sårbarhetsanalysering. Les mer om denne tjenesten under.

Buisiness Intelligence

Ved å bruke BI rammeverket Qlik designer og utvikler KCD dashboards og rapportapplikasjoner tilpasset din bedrifts data og behov. Les mer om dette lenger ned.

Wordpress security

Wordpress sin popularitet vokser, og er i dag det mest brukte CMS systemet for nettsider. Samtidig øker antallet personer og tjenester som forsøker å hacke eller utnytte usikrede Wordpress sider. Dersom du ikke aktivt vedlikeholder siden din med oppdateringer, og ikke har innført tiltak for å forhindre hacking, så vil siden din med tiden bli hacket, garantert! Jo mer populær og jo flere besøk du har jo høyere er sjansen. Dersom uhellet er ute, og du blir hacket så infiseres raskt alle filene dine, og tilgang til database og servere eksponeres til uvedkommende. Dersom du da ikke har backup av miljøet ditt er du ille ute, og det vil koste deg mye tid og penger å få siden din opp å gå igjen. I tillegg vil du i løpet av kort tid bli svartelistet av søkemotorer og sikkerhetsselskaper, noe som kan gå hardt utover ditt omdømme.

KCD har spesialisert seg på å sikre og beskytte wordpress sider slik at de ikke skal bli hacket. Dette gjøres ved å innføre en rekke sikkerhetstiltak på nettsiden, sårbarhetsskanning for å tette alle mulige sikkerhetshull og vedlikehold av siden din med regelmessige backups av hele miljøet. Tiltakene vil også fjerne mesteparten, om ikke alt du måtte oppleve av spam meldinger fra kommentarfelter osv. Interessant?

Ta kontakt for mer info
Wordpress security

Skulle uhellet våre ute og din side er blitt hacket så hjelper vi deg øyeblikkelig.

Ta kontakt!